Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συνεργασία του Δήμου Σάμου, με την Ιταλική Τηλεόραση και το γραφείο ΕΟΤ της Ιταλίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της προβολής του νησιού μας στην τουριστική αγορά της Ιταλίας, ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία  με το γραφείο του ΕΟΤ της Ιταλίας, φιλοξένησε από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου 2017 την δημοσιογράφος Rita Di Francesco  από την ιταλική ταξιδιωτική εκπομπή Kilimangiaro, με συνεργείο της RAI3.
Στη διάρκεια αυτών των ημερών το συνεργείο πραγματοποίησε  γυρίσματα σε πολλά σημεία παραθεριστικού ενδιαφέροντος του νησιού (Βαθύ, Πυθαγόρειο, Κοκκάρι, Τσαμαδού, Λεμονάκια, Μανωλάτες, Βουρλιώτες, Καρλόβασι, Μαραθόκαμπο και Πύργο), στους αρχαιολογικούς χώρους του Ηραίου και του Ευπαλινείου Ορύγματος.
 Η εκπομπή Kilimangiaro έχει 1.000.000 τηλεθεατές στην Ιταλία και το αφιέρωμα στη Σάμο, που θα προβληθεί τους προσεχείς μήνες, θα έχει διάρκεια 10-15 λεπτών.
Ο Δήμος Σάμου  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τη βοήθειά τους την διοίκηση του Doryssa Seaside Resort στο Πυθαγόρειο, το Ξενοδοχείο Ερατώ και Samaina Inn στο Καρλόβασι  για την δωρεάν διαμονή της δημοσιογράφου, το κατάστημα JOY food and coffee στην Πόλη της Σάμου για την δωρεάν παράθεση των γευμάτων της, την εταιρεία Samos Auto Centre | ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΜΟΥ Α.Ε για την δωρεάν παραχώρηση του αυτοκίνητου καθώς και τον κ. Γιώργο Ματθαίου και Ειρήνη Χαραλαμπάκη για την επαγγελματική ξενάγηση της δημοσιογράφου στο νησί μας.


Εκ του Δήμου Σάμου




Η Συνεργασία του Δήμου Σάμου,   με την Ιταλική Τηλεόραση και το γραφείο  ΕΟΤ της Ιταλίας, αποδίδει.
Το Τηλεοπτικό Κανάλι RAI 3, που είχε επισκεφτεί πέρυσι τη Σάμο και φιλοξενήθηκε από το Δήμο, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου,  είχε ειδικό αφιέρωμα στο νησί μας.
Παρακάτω επισυνάπτουμε το απόσπασμα της εκπομπής που προβλήθηκε και το παλαιότερο Δελτίο Τύπου με τις λεπτομέρειες της  επίσκεψης των δημοσιογράφων της εκπομπής.



Σε περίπτωση που  κάποιος ενδιαφέρεται για την παρακολούθηση ολόκληρου του αποσπάσματος και  της εκπομπής μπορεί να επισκεφθεί το παρακάτω link.
 


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου