Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κύκλος μαθημάτων για το σύλλογο Αγωνιστικού Μπριτζ "Ο Σάμιος"


Ο Σύλλογος Αγωνιστικού Μπριτζ "Ο Σάμιος" ξεκινάει νέο κύκλο μαθημάτων μέσα στο μήνα Οκτώβριο. Το μπριτζ είναι ένα παιχνίδι που διδάσκεται εύκολα, βοηθάει απίστευτα στην αυτοσυγκέντρωση και την εσωτερική πειθαρχία. Ο κύκλος των μαθημάτων είναι μικρός, ενώ η εκμάθηση του παιχνιδιού ευχάριστη και κατανοητή. Το μεγαλύτερο δε διάστημα των μαθημάτων το καταλαμβάνει η πρακτική εξάσκηση (παιχνίδι).
Καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές συμμετέχουν σε μαθητικούς αγώνες και συναγωνίζονται με συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα.
Το μπριτζ είναι άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.


Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).
Με το μπριτζ γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες φιλίες και ταξιδεύεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε τουρνουά και επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας. 

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας έχει οριστεί για τις 23 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα στις 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “ΑΙΟΛΙΣ” στο Βαθύ. 

 


Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974767585, 22730 24944

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου