Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη και εγγραφές στα Τμήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ


Έναρξη κ’ εγγραφές στα Τμήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ από την Τρίτη 26/9 στην πόλη της Σάμου και από την Τετάρτη 27/9 στον Παγώνδα και τη Μαρίνα Πυθαγορείου

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ προσκαλεί παλιά και νέα μέλη στις εγγραφές και την έναρξη για τη νέα χορευτική περίοδο 2017-2018 στα Τμήματα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, για αρχάριους και προχωρημένους χορευτές.

Διδάσκονται οι χοροί της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων, της υπόλοιπης Ελλάδας (Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη κ.α.), του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Τμήματα Ενηλίκων (αρχαρίων κ’ προχωρημένων) και από φέτος έναρξη και για νέα παιδικά (μαθητές δημοτικού) και νέα εφηβικά τμήματα (μαθητών γυμνασίου-λυκείου).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για όλα τα τμήματα από την Τρίτη 26/9 και κάθε Τρίτη & Πέμπτη 19:00 με 20:00 στην αίθουσα γυμναστικής του Γενικού Λυκείου στην πόλη της Σάμου, κάθε Τετάρτη 18:30 με 19:30 στον Παγώνδα (στο Πολιτιστικό Κέντρο) και κάθε Τετάρτη 20:00 με 21:00 στη Μαρίνα Πυθαγορείου, με κόστος εγγραφής-μέλους 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΧΟΡ.Ο.Σ http://choros-samos.webnode.gr/





Εκ του Δ.Σ.


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου