Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Σεμινάριο Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με θεματική ενότητα: Χοροί από τον ορεινό και πεδινό όγκο της Πέλλας, με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου



Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει το πρώτο για τη νέα χορευτική χρονιά Σεμινάριο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών με θέμα «Χοροί από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας» με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 19:00 με 22:00 στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου στη ‘Samos Marina’ Πυθαγορείου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν μία από τις δύο ημέρες.

Εγγραφές 18:30 με 19:00 στην αίθουσα της Μαρίνας Πυθαγορείου ή νωρίτερα με τηλεφωνική επαφή στο 6945 44 87 97.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση προτείνεται χορευτές συλλόγων να δηλώσουν ομαδικά τη συμμετοχή τους, μέσω των δασκάλων χορού ή των υπευθύνων. Θα προηγηθούν οι συμμετέχοντες που έχουν δηλώσει τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους.

Στο σεμινάριο η κ. Θεοδώρου θα παρουσιάσει χορούς από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας καθώς και στοιχεία για τα έθιμα, τις ενδυμασίες και το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα.

Με το σεμινάριο αυτό, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ξεκινά τη νέα χορευτική χρονιά 2017 – 2018 που προβλέπεται και για φέτος γεμάτη δράσεις χορού, παράδοσης, τεχνών και πολιτισμού.





Εκ του Δ.Σ.




του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου