Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή της Φωτογραφικής ομάδας Σάμου στην πανελλήνια έκθεση με θέμα 'Η Ελλάδα μας' που διοργανώθηκε από την Photovision - Φωτογραφίες


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Φωτογραφικής ομάδας Σάμου στην πανελλήνια έκθεση με θέμα 'Η Ελλάδα μας' που διοργανώθηκε από την Photovision και τη Hi-Tech Expo, 11-13 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο του Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου.
Στην έκθεση συμμετείχαν 48 φωτογραφικές ομάδες, λέσχες και σωματεία από όλη την επικράτεια διαμορφώνοντας τις συνθήκες για μία ξεχωριστή για όλους εμπειρία.
Πλήθος κόσμου, και τις 3 μέρες της έκθεσης , γνώρισε από κοντά την ομάδα μας. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πολλούς άλλους συλλόγους, ομάδες και λέσχες ανταλλάσοντας απόψεις για το αγαπημένο μας θέμα, τη φωτογραφία. Παράλληλα διατυπώθηκε από όλους η ανάγκη για μελλοντικές συνεργασίες και επαφές.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους και της φίλες που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου και συζήτησαν μαζί μας. Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς που με τα ευγενικά σας λόγια μας προτρέπετε να συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε δημιουργικά, καλλιτεχνικά και φωτογραφικά.







(φωτογραφίες: Nick TsoulontinoStelios Demertzis)

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου