Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση προώθησης της Σάμου στη Σμύρνη


Η εταιρεία «Kusadasi FeribotMeander Travel», ιδιοκτήτρια των πλοίων Kusadasi Express και Meander Express, τα οποία δραστηριοποιούνται στη γραμμή Κουσάντασι – Σάμο – Κουσάντασι, διοργάνωσε Ελληνική βραδιά, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάδειξη του νησιού της Σάμου ως τουριστικού προορισμού. 



Η Ελληνική βραδιά πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου Hilton της Σμύρνης στις 19 Μαρτίου 2017. Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν τουριστικοί παράγοντες της Τουρκίας με απώτερο στόχο την προώθηση πακέτων διακοπών στη Σάμο και την ανάδειξη του νησιού μας ως τουριστικό προορισμό στην Τουρκική αγορά. Οι προσκεκλημένοι σε ένα χώρο που θύμιζε Ελλάδα, γεύτηκαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, απόλαυσαν ελληνική μουσική και ενημερώθηκαν για τα πακέτα και τις ομορφιές του νησιού. Κατά το τέλος της εκδήλωσης έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο την Δίκαια Κούπα του Πυθαγόρα.



Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην οποία παρευρέθη και η Πρόξενος της Σμύρνης, Κα. Παπούλια, συνοδευόμενη και από λοιπούς υπαλλήλους του Προξενείου.

Από την εν λόγω εκδήλωση προσβλέπουμε σε αυξημένη κίνηση από την γείτονα χώρα, η οποία θα τονώσει την τοπική οικονομία. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις είναι ευπρόσδεκτες και ελπίζουμε σε επέκταση τους στο μέλλον. 

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου