Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ» - ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ»

ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχών αλλά και οργανωτικά, διεξήχθη την Κυριακή 12 Μαρτίου, ο 1ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος», από τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ (Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας & Αθλητισμού Σάμου) με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ.

Ο Γρηγόρης Κουλουριώτης  ήταν ο πρώτος άνδρας νικητής, ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Αγγελική Τζώτζου. Τα αποτελέσματα του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/groups/dromeiseopss/1635179156497556/

Οι έγκυρες εγγραφές των αθλητών ανήλθαν στις 141,  δικαιώνοντας την προσπάθεια των διοργανωτών στα πλαίσια της προβολής του αγώνα.  Από αυτούς 116 βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης και με όπλο τον ζήλο, την άμιλλα και το αγωνιστικό πνεύμα έτρεξαν και τερμάτισαν την απαιτητική διαδρομή.

Ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ στοχεύοντας στη καθιέρωση του αγώνα ως ένα πανελλήνιο δρομικό γεγονός, καθόρισε ως παγια ημερομηνία τέλεσης αυτού την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή θα είναι εφικτό στο δρομικό κοινό να συμμετέχει στον πρώτο Ημιμαραθώνιο της αγωνιστικής σεζόν σε πανελλήνιο επίπεδο, σε μία διαδρομή – πρόκληση αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά της την κατατάσσουν στην κορυφή από πλευράς δυσκολίας (21.100 m +230m υψομετρική)

Τέλος, ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές , τους χορηγούς αλλά και τους υποστηρικτές του αγώνα, χωρίς τη βοήθεια των οποίων , το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Δήμος Σάμου
79 ΑΔΤΕ
Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου
Λιμεναρχείο Βαθέος
Λιμενικό Ταμείο Σάμου
Εθελοντές Πυροσβέστες
Λέσχη Εθελοντών Διασωστών
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ωκυρρόη η Σαμία»

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στον
2ο Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου