Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου μέσα δύο εβδομάδες έφτασε τα 650 λίτρα!


Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου μέσα δύο εβδομάδες έφτασε τα 650 λίτρα, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο των 500 λίτρων.
Τη τελευταία μέρα της συγκέντρωσης το δέντρο στήθηκε στο εμπορικό κέντρο Λουί – Μάρκ στη Πόλη της Σάμου, όπου μέχρι και τη τελευταία στιγμή οι συμπολίτες μας έφερναν τις μεγάλες ή μικρές γενναιόδωρες προσφορές τους.
Το γάλα παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου, στους δραστήριους και ευσυνείδητους εθελοντές και Πατέρες του κοινωνικού παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.
Με τον αριθμό τον εγγεγραμμένων οικογενειών να έχει και φέτος αυξηθεί, η υποστήριξη από όλους μας, αυτής της άξιας πρωτοβουλίας της Μητρόπολης μας, είναι κοινωνικά και ανθρωπιστικά αναγκαία.
Σας ευχαριστούμε όλους, εντός και εκτός της Σάμου, για τη συνεισφορά σας!
Ευχαριστούμε πολύ το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τ.τ. Σάμου, το Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κοκκαρίου "Η Πηγή της Μάνας", τις επιχειρήσεις Benetton Samos, Οπτικόν Βίκυ Γρύλλου, Τσουμάκης Ναυτιλιακά, Samos School of Dance και Σάμος Κτηματομεσιτική για τη συμμετοχή και υποστήριξη τους.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου