Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

6η Ημέρα Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας με ποδήλατα και 'κλήσεις' | Φωτογραφίες


Η 6η Ημέρα Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας. 
Το ΕΕΕΕΚ μας παρουσίασε τις όμορφες κατασκευές του, τα παιδιά της "Μέλισσας" ζωγράφισαν για τους "Μικρούς Ήρωες" του νησιού, δύο παγκάκια μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης με ηθική αυτουργό την Stella Papanikolaou ενώ το παζλ για άλλη μια μέρα απασχόλησε μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά του ΣΕΟ Τ.Τ. Σάμου έκοψαν "κλήσεις" στους παραβάτες οδικής κυκλοφορίας. 

"Κλήση" ήταν η φωτογραφία της δίκαιης κούπας του Πυθαγόρα που συμβολίζει το μέτρο με την παρατήρηση ότι η υπέρβαση του μέτρου συνιστά αλαζονεία και την παράκληση σε οδηγούς και πεζούς να σέβονται τους κανόνες κυκλοφορίας. Όσοι δεν το έκαναν τιμωρήθηκαν με την "κλήση". Τα παιδιά του ΣΕΟ περπάτησαν στην γραμμή τυφλών, ανακαλύπτοντας τις δυσκολίες. 

Παράλληλα έγιναν οι ποδηλατικοί αγώνες χρονομέτρησης με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν όλοι τιμητικό μετάλλιο, αναμνηστικό δώρο καθώς και όμορφα φυτά που προσέφερε στην διοργάνωση ο κ. Γιακουμής Αμυρσώνης. Το Vespa Club για ακόμη μια φορά ομόρφυνε την παραλία μας ενώ η ημέρα ολοκληρώθηκε με την ημερίδα με τίτλο "ΚΙΝΟΥΜΑΙ" που διοργανώθηκε από τον Δήμο Σάμου και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθημε με την βράβευση όλων των φορέων, ομάδων και εθελοντών που συμμετείχαν στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας το 2015 και το 2016.










Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου