Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ireon Music Festival 2016 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη πολύ πετυχημένη φετινή διοργάνωση!


Το 13ο Φεστιβάλ τελείωσε , ένα υπέροχο τριήμερο , με ένα υπέροχο κοινό .Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο stage και τους τεχνικούς.
Ο εθελοντισμός για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα προσφοράς στο σύνολο, μικροί και μεγάλοι συνεργάστηκαν , κοπίασαν και συντέλεσαν σ αυτό το μουσικό τριήμερο.
Οι χορηγοί μας που στάθηκαν αρωγοί στη προσπάθεια μας να διοργανώσουμε το φετινό φεστιβάλ ( ASTRA AIR LINES, HELLENIC SEAWAYS ,EPTASTADIO , δεBAR, ESPERIDES, VARKA , ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ , YES , PAPA BEACH , LA LUNA , Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΚΝΗΤΗΣ-ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ , PLAISIR COFFEES , COHILI , BAZAAR , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΑΜΟΥ , TOMACCINI , REGINA TRAVEL ) Τα εστιατόρια ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ και TAURUS για την εστίαση καλλιτεχνών το PARIS BEACH για την μεταφορά τους και την ΕΟΣΣ για την πρόσφορα κρασιών.

Το Επιμελητήριο Σάμου , τον Δήμο Σάμου και την Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου.
Το κοινό που για τρεις μέρες χάρισε υπέροχες στιγμές και παρόλα τα εμπόδια επισκέφτηκε και στήριξε το Φεστιβάλ.
Οφείλουμε σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και παρά τις αντιξοότητες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με το βλέμμα μας στραμμένο στο επόμενο Φεστιβάλ υπηρετώντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί μας την καλή μουσική και τον πολιτισμό.

Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.

φωτογραφίες : Nick Tsoulontino

Day 1: Filippos Pliatsikas - Void










Ημέρα 2: Imam Baildi - Soul fire











Day 3: Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα















Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου