Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Μουσικοχορευτική παράσταση ΣΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ την Τρίτη 12/7 με 90 χορευτές και μουσικούς από τους Χορευτικούς Ομίλους Σάμου και Θεσσαλονίκης




Χορευτικός Όμιλος Σάμου                                                                 Σάμος, 05 Ιουλίου 2016                    ΧΟΡ.Ο.Σ            ΧΟΡ.Ο.Σ                                        
                           

Ταχ. Δ/νση: Σάμος                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 12/05-07-2016
Ταχ. Κώδικας: 83.100
Τηλέφωνα: 6945448797 & 6986164812
Fax: 2273023637
Πληροφορίες: Ευαγγέλου Ευθύμιος – 6945448797                               
e-mail: choros.samos@gmail.com / makisamos@yahoo.com
http://choros-samos.webnode.gr                     
                     
                                                         
Προς:  Μ.Μ.Ε. Σάμου - Blogs - Μέλη Χορευτικού Ομίλου Σάμου



Θέμα: «Πρόσκληση στη μουσικοχορευτική παράσταση ΣΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ την Τρίτη 12/7 με 90 χορευτές και μουσικούς από τους Χορευτικούς Ομίλους Σάμου και Θεσσαλονίκης»

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ προσκαλεί τους φίλους της παράδοσης στην ‘1η Συνάντηση Χορευτικών Ομίλων στη Σάμο’ υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμου και τη μουσικοχορευτική παράσταση «στου Χορού τα βήματα».

Θα παρουσιαστούν από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ) και τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) χοροί Σάμου, Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας, με 90 χορευτές και μουσικούς επί σκηνής, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, ώρα 21:00 στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, με ελεύθερη είσοδο.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου υποδέχεται η Σάμος τη μεγάλη αποστολή χορευτών και μουσικών του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ), μια πρωτοβουλία του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την οποία στηρίζουν φορείς του νησιού, ο Δήμος Σάμου, πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και επαγγελματίες.

Για έξι ημέρες οι φιλοξενούμενοι θα ξεναγηθούν στα υπέροχα αξιοθέατα του νησιού μας, σε μουσεία (Λαογραφικά, αρχαιολογικά, οίνου κ.α.) και τις καταγάλανες παραλίες μας, με σκοπό να γνωρίσουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) θα δώσει επίσης δύο ακόμη μικρότερες παραστάσεις την Κυριακή 10/7 στις 9 το βράδυ στη πλατεία του Ηραίου και την Πέμπτη 14/7 στις 9 το βράδυ στη νέα πλατεία της Χώρας (Συνάντηση).

Κάθε βράδυ, θα στηθούν γλέντια ανοιχτά σε όλο τον κόσμο σε διάφορα σημεία και χωριά του νησιού με σκοπό η Σάμος να ζήσει ξεχωριστές στιγμές παράδοσης και πολιτισμού.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους όσους βοηθούν για να υλοποιηθεί μια άψογη φιλοξενία στους φιλοξενούμενους από τη Μακεδονία.



Εκ του Δ/Σ




του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ 


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου