Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Summer Island Movie Festival (SIMF) και Υποβρύχια Έκθεση Φωτογραφίας


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου ,
 που διοργανώνει για 5ο χρόνο το SIMF , στον προαύλιο χώρο της Μαυρογενείου σχολής , στο Μαλαγάρι Σάμου, από 15 έως 18 Ιουλίου 2016 γνωρίζει ότι :

Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ στην πανσέληνο της  18 Ιουλ 2016 και από ώρα 19.00,  θα παρουσιαστεί η πρώτη Σαμιακή  Υποβρύχια Έκθεση Φωτογραφίας , σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο AEGEANSCUBA.

Το θέμα της φωτογραφίας θα είναι ελεύθερο (επίγειο, υποβρύχιο , εναέριο)  και  θα μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες , σύλλογοι, σωματεία και ομάδες από την Σάμο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες, όπως διαβάσουν τους παρακάτω όρους συμμετοχής και αποστείλουν e-mail αποδοχής τους στο aegeanscuba_samos@yahoo.grμέχρι 10 Ιουλ 2016.
 Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέσω των e-mail, λόγω περιορισμού του αριθμού των εκθεμάτων σε 32 φωτογραφίες.  Η όλη οργάνωση με φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθεί για την τουριστική προβολή της Σάμου σε όλα τα μέσα ( μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουριστικά site δημόσια και ιδιωτικά , μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ) .

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

KLS, Samos Film Club organises the fifth SIMF in the courtyard of Maurogennios School in Malagari, Samos town, 15.6.-18.6. 2016. The last day of the festival 18.6. at 19.00 in cooperation with AEGEAN SCUBA Diving Center the first underwater photography exhibition in Samos ever will be held in Mourtia Beach. Full Moon & further details later. Participation in the exhibition: The photoes subjects are free (land, sea, air), and participating photographers may be individuals, clubs or associations, each providing one (1) waterproof A3 photo. Participation by priority of registration at: aegeanscuba_samos@yahoo.gr. Photoes may be used for touristic promotion of Samos in all media.

Thank you for your interest in


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΗΝ 1η ΣΑΜΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


1. Η υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας θα ξεκινήσει στις 19.00 της 18 Ιουλ 2016 (βράδυ με πανσέληνο) και θα διαρκέσει μέχρι την 17.00 της 20 Ιουλ 2016, στην παραλία της Μουρτιάς . Η όλη οργάνωση με περιγραφή και φωτογραφικό υλικό , θα χρησιμοποιηθεί για την τουριστική προβολή της Σάμου, σε όλα τα μέσα ( μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουριστικά site δημόσια και ιδιωτικά , μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ) οπότε και παραχωρούνται τα πνευματικά δικαιώματα μόνο για αυτόν τον λόγο.
2. Τε εκθέματα θα τοποθετηθούν οριζόντια σε τέσσερα πλαίσια των οκτώ φωτογραφιών, διαστάσεων 1.7μ Χ 1μ Χ 0.5μ το καθένα, σε βάθος 2,5-3μ περίπου , ώστε να είναι ορατά και από την επιφάνεια της θάλασσας με μάσκα, σε αμμώδες φόντο.
3. Θα μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες , φορείς , σωματεία σύλλογοι από την Σάμο με μία φωτογραφία τους , διαστάσεων Α3 σε φωτογραφικό χαρτί πλαστικοποιημένη με δικά τους έξοδα ( κόστος περίπου 6-7€). Διευκρινίζετε ότι δεν αποκλείεται επιπρόσθετα η ιδιωτική συμμετοχή, μέλους φορέων , συλλόγων , σωματείων ή ομάδων.
4. Το θέμα της φωτογραφίας θα είναι ελεύθερο , επίγειο , υποβρύχιο, εναέριο.
5. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να αποστείλουν την αποδοχή των όρων συμμετοχής τους από τώρα στο email aegeanscuba_samos@yahoo.gr και μέχρι 14.00 της 10 Ιουλ 2016, ημερομηνία που θα πρέπει να παραδοθούν και οι φωτογραφίες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέσω των email λόγω του περιορισμένου αριθμού φωτογραφιών σε 32 .
6. Σε περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των φωτογραφιών , μπορεί ο κάθε συμμετέχων να παραδώσει και δεύτερη φωτογραφία με τις ίδιες προδιαγραφές .
7. Η υποβρύχια έκθεση μπορεί, με την σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων, να πραγματοποιηθεί και σε άλλα σημεία της Σάμου, σε χρόνο του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.
8. Οι φωτογραφίες πρέπει να φέρουν το όνομα του συμμετέχοντα και θα παραδοθούν στον ίδιο μετά το πέρας της έκθεσης.
9. Οι διοργανωτές , δεν φέρουν ευθύνη καταστροφής ή απώλειας των εκθεμάτων μετά την τοποθέτησή τους στο βυθό από οποιοδήποτε λόγο ( ενδεικτικά λόγω καιρικών συνθηκών , κλοπής κλπ) . 


εκτυπώστε την αίτηση συμμετοχής εδώ ----- > http://aegeanscuba.blogspot.gr/2016/06/summer-island-movie-festival.html

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου