Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Εκδήλωση Βράβευσης των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό video με θέμα: «Τόσο όμοιοι…. Μα τόσο διαφορετικοί»


Την Τετάρτη 20 Απριλίου2016, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Βράβευσης των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό video με θέμα: «Τόσο όμοιοι…. Μα τόσο διαφορετικοί» στην αίθουσα Σίβυλλα του Ξενοδοχείου «Δόρυσσα». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Πνευματικό Ίδρυμα Σάμου «Νικόλαος Δημητρίου» σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μαθητές από τα σχολεία που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό, για να παρακολουθήσουν τις δημιουργίες τους. Τους μαθητές καλωσόρισε η διευθύντρια του Π.Ι.Σ.Ν.Δ., κα. Ματρώνη Κτίστου και η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Σοφία Λασκαρίδου. Το συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του Π.Ι.Σ.Ν.Δ., κος Γιάννης Μανδουραράκης, Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν οι δημιουργίες όλων των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και σχετικές με το θέμα ταινίες από το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.


Ακολούθησε η απονομή των βραβείων όπου:
Το Πρώτο βραβείο δόθηκε στο Β3 τμήμα του Γενικού Λυκείου Σάμου. 
Το Δεύτερο βραβείο δόθηκε στους μαθητές του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Σάμου.

Το Τρίτο βραβείο δόθηκε στους μαθητές του Γ τμήματος Θερμοϋδραυλικών του Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου. 

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου