Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Σάμου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, σας προσκαλεί στη λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει ετοιμάσει με τη βοήθεια εθελοντών γονέων, αλλά και των ίδιων των παιδιών, σε στενή συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου. Η γιορτή θα γίνει στο χώρο του σχολείου μας την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Μεταξύ άλλων έχουμε ετοιμάσει: Face painting, ανάγνωση παραμυθιού, ζωγραφική και κατασκευές με χριστουγεννιάτικο θέμα, παιχνίδι των κρυμμένων ζαχαρωτών και ταρανδοδρομίες. Επιπλέον, θα υπάρχει δέντρο ευχών που θα μπορεί κάθε παιδάκι να το «στολίσει» με τη δική του ευχή, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια «ντυμένα», με τις υπέροχες μελωδίες της φιλαρμονικής «Βαθύλλος»!

Στο καθιερωμένο bazaar μας, θα διατεθούν κατασκευές που έφτιαξαν με τα χεράκια τους τα ίδια τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να συναντήσουν από κοντά τον Αϊ Βασίλη, να στείλουν τα γράμματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί του από επαγγελματία φωτογράφο. 

Ο μπουφές θα υποδεχτεί με νόστιμα εδέσματα όσους πεινάσουν, όπως , βάφλες , ποπ κορν, λουκουμάδες, τηγανίτες, σουβλάκια και ζεστά ροφήματα (σοκολάτα, καφές, μηλίτης, τσάϊ). 

Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους τους γονείς και τα παιδιά. Φορέστε την γιορτινή σας διάθεση και ελάτε, να χορέψουμε με τον dj μας, στο ρυθμό των Χριστουγέννων!!!


Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου

Η Πρόεδρος      Ο Γραμματέας
Αργυρή Άννα      Διονυσίου Γεώργιος

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου