Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή κ. Κώστα Σοφούλη «Η Επιστροφή» στην Αίθουσα του Μουσείου Οίνου




Χθες, 18 Νοεμβρίου 2015, έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του καθηγητή κ. Κώστα Σοφούλη «Η Επιστροφή» στην Αίθουσα του Μουσείου Οίνου.
Οι ομιλητές Χρίστος Λάνδρος και Βαγγέλης Δημητριάδης παρουσίασαν το βιβλίο εμβαθύνοντας παράλληλα στα νοήματα σε συνδυασμό με τα βιώματα του συγγραφέα. Το παρόν με το παρελθόν, η λογοτεχνική με την πραγματική πατρίδα του συγγραφέα, ο ήρωας και ο συγγραφέας συνεπλάκησαν ως αντιθέσεις και συνθέσεις σε μία «Επιστροφή» προς το μέλλον αυτή τη φορά.


Ο συγγραφέας Κώστας Σοφούλης, αναφερόμενος στο πρώτο αυτό λογοτεχνικό του έργο μίλησε με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο, που συνεπήρε το ακροατήριο, απόλυτα ταιριαστό με την συγγραφική μετάβασή του από τα επιστημονικά κείμενα της αυστηρής λογικής στον λογοτεχνικό λόγο των εντυπώσεων, των βιωμάτων, των ονείρων και των συναισθημάτων.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ήδη είναι έτοιμο το δεύτερο μυθιστόρημά του που θα εκδοθεί την άνοιξη του 2016 και ταυτόχρονα συγγράφεται το τρίτο, ακολουθώντας την παραίνεση του Μεγάλου Βασιλείου να μην μένει ούτε μία μέρα άπρακτη στη ζωή του πνευματικού ανθρώπου.

Καλοτάξιδο το νέο βιβλίο και με χαρά αναμένουμε τα νέα αφηγήματα να πλουτίζουν τις ζωές, τα αισθήματα, τα όνειρα και τις βιβλιοθήκες μας.

-Βιβλιοθήκη Σάμου

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου