Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Διδακτική επίσκεψη της ειδικότητας «Διοίκηση Τουριστικών Υπηρεσιών» Γ΄ τάξης του «Μαυρογένειου» Επά.λ Σάμου στο ξενοδοχείο ‘Σάμος’


Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ τάξης, της ειδικότητας Υπαλλήλων Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ξενοδοχείο Σάμος,. Στο πλαίσιο των μαθημάτων ειδικότητας «Λειτουργίες Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» και «Εφαρμογές Η/Υ στον τουρισμό».
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Να προσεγγίσουν τις μεθοδολογίες παροχής υπηρεσιών που εφαρμόζονται από το ξενοδοχείο για την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών.
Να διακρίνουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας εργαζόμενος σε όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου. Να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την ξενοδοχειακή επιχείρηση κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, ώστε να διευκολυνθεί η αρχική τους επαγγελματική ένταξη στον ξενοδοχειακό περιβάλλον.
Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά τη διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου Σάμος για την ζεστή φιλοξενία, και τον χρόνο που μας αφιέρωσαν για την ξενάγηση των μαθητών στα διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου.

Με εκτίμηση οι μαθητές της Γ΄ τάξης Διοίκησης Τουριστικών Υπηρεσιών και η υπεύθυνη καθηγήτρια της ειδικότητας Χαριλάου Ειρήνη.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου