Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Με κύριο σταθμό τη Σάμο η Aegean Regatta 2015! Δελτίο τύπου Ναυτικού ομίλου Σάμου

φωτογραφία από Aegean Reggata 2014: Κώστας Πρωτόπαπας

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης ΄΄Aegean Regatta΄΄ του2014 τέλειωσε στην Ρόδο.  Ήταν και εφέτος μια μεγάλη διοργάνωση, αφού συμμετείχαν 91 σκάφη από 6 χώρες και ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου συμμετείχε με 5 ιστιοπλοίκά.

Η ευχάριστη είδηση όμως είναι  ότι η  ΄΄Aegean Regatta΄΄ το 2015 θα έχει κύριο σταθμό την Σάμο. 

Συγκεκριμένα:
Στην τελετή λήξης στο Κάστρο της Ρόδου παρουσία Αρχών, Αθλητών και Κοινού ο Γ. Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου κος Ν. Ζωήδης και ο Προέδρος της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης κος Τσαλίκης ανακοίνωσαν από κοινού την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής η διαδρομή της Aegean Regatta για το 2015 να είναι Βολισός Χίου, Λιμάνι Σάμου, Μαρίνα Πυθαγορείου με τελικό προορισμό τους Λειψούς, ενώ θα γίνουν παράκτιες ιστιοδρομίες στον κόλπο του Βαθιού.  Κατά τα καθιερωμένα παραδόθηκε η σημαία της Aegean Regatta 2015 στον  Πρόεδρο του Ν.Ο. Σάμου που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε αφενός χάρη στις παρεμβάσεις του εκπροσώπου μας στην οργανωτική επιτροπή  και  αφετέρου στις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις και φιλοξενίες της Aegean Regatta που είχε στο παρελθόν ο Ναυτικός  Όμιλος Σάμου, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι η Σάμος είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους ιστιοπλόους.

Σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε αναλυτικά για την διοργάνωση αυτή στα γραφεία μας.

     Ο Γραμματέας                                                                      Ο Προέδρος


Ευάγγελος Τσεσμελής                                                      Αλέξανδρος, Κιουλάφας

ιστοσελίδα: http://www.nosamou.gr/

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου