Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Tai Chi Qigong ... από τη σαμart


Η «σαμart» σε συνεργασία με την Κα Vanessa Owen-Βουρλιώτη οργανώνει  την επίσκεψη στη Σάμο του  Μaster Sifu Wing Cheung http://www.taichi18.com/index.htm,  επικεφαλή δάσκαλο του Tai Chi Qigong. Ο γνωστός δάσκαλος   θα διδάξει την αρχαία τεχνική με  πολλά οφέλη σε όποιον ενδιαφέρεται, σε δυο συναντήσεις στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου (απέναντι από τα ΚΕΠ).  Το Tai Chi Qigong είναι για όλους και απαιτεί μόνο άνετα ρούχα....

- Παρασκευή, 23 Μαΐου: Διάλεξη (με πρακτική εφαρμογή),  ώρα 20.00 - 22.00  Είσοδος ελεύθερη 

- Σάββατο, 24 Μαΐου: Πρακτικό μάθημα, ώρα 18.00 - 20.00, Είσοδος 15 €

Περισσότερες πληροφορίες:  6972643007 - Vanessa Owen-Βουρλιώτη

Κρατήσεις: www.samart.gr, samosartcompany@gmail.com, ,2273023174 , 6945895221 (Μαριάννα Νίλσεν)

Βιογραφικό - Sifu (Master: επικεφαλής εκπαιδευτής) Wing Cheung, 

- Πρωταθλητής του Tai Chi Division 2005  του Καναδάς Kung Fu και Wushu πρωτάθλημα, και ιδρυτής του Ινστιτούτο Tai Chi, Qigong και Feng Shui - είχε αποκτήσει ένα βαθύ ενδιαφέρον για τις πολεμικές τέχνες και είχε αρχίσει εκμάθηση βόρειο Shaolin Κung Fu από τον πατέρα του από όταν ήταν έξι ετών. Grandmaster Cheung ήταν kung fu και tai chi Master (επικεφαλής δάσκαλος), καθώς και πυγμάχος. Kέρδισε το Kick Boxing πρωτάθλημα της  επαρχίας Canton το 1969.

Μετά  από σοβαρό τροχαίο ατύχημα του το 1994 , ο Sifu Wing Cheung ζήτησε τη βοήθεια του Master Wu Jian Hua , ένας διάσημος θεραπευτής τσιγκόνγκ (Qigong). Ο Wu  ήταν  συνάδελφός του καθηγητή Lin Hou - Sheng στο Shanghai Qigong Research Institute στην Κίνα . Από τότε o Sifu Wing Cheung έχει σπουδάσει acupressure , παραδοσιακή κινεζική ιατρική θεωρία, και τα διαφορετικά στυλ της Qigong κάτω από τον Δάσκαλο Wu. Για τα τελευταία 15 χρόνια , έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο εκμάθηση tai chi , τσιγκόνγκ και άλλες εσωτερικές τεχνικές από διαφορετικούς δασκάλους . Έχει επίσης περάσει πολύ χρόνο και πόρους κάνωντας έρευνα σχετικά με την τελευταία βιοανάδραση , η νευροανάδραση και κβαντικές συσκευές ανάδρασης.

http://www.taichi18.com/index.htm

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου