Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Οι παιδικές χορωδίες 'Αρμονία' Σάμου και 'Lions Club' του Κουσάντασι ξανά μαζί το Σάββατο 5 Απριλίου 2014!


Μετά την πρώτη περσινή επιτυχημένη συνδιοργάνωση μεταξύ των παιδιών της χορωδίας Lions από το Κουσάντασι Τουρκίας μαζί με τα παιδιά της χορωδίας Αρμονίας Σάμου ,στην οποία συμμετείχαν μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας και όπερας της Σμύρνης και καθηγητές της Ρυθμικής Σχολής ADA του Κουσάντασι μαζί με καθηγητές της μουσικής σχολής Αρμονίας Σάμου , ήρθε η ώρα για μια ακόμη πολλά υποσχόμενη πολιτιστικήσυνεργασία!


Ακολουθούμε το όραμα των παιδιών μέσα από ένα μελωδικό και..φυσιολατρικό ταξίδι...μιας και αυτή την φορά, εκτός από μαγευτικές μελωδίες θα υπάρξει και συμβολική δεντροφύτευση, συμμετέχοντας εκτός από τα παιδιά των χορωδιών Lions του Κουσάντασι και της Αρμονίας Σάμου, και το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καρλοβασίων (ΣΕΟ ΤΤ Καρλοβασίων).

Η δεντροφύτευση αυτή θα γίνει στις 13.ΟΟ το πρωί του Σαββάτου 5 Απριλίου 2014 σε περιοχή γύρω από τα Αρχαία τείχη της πόλης του Πολυκράτη μεταξύ των παιδιών δύο διαφορετικών λαών που όμως έχουν μεγαλώσει με την ίδια αγάπη για την φύση, την κουλτούρα και την τέχνη .


σημείο δενδροφύτευσης

Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 21.ΟΟ στο αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου θα αφεθούμε σε ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας χαρίσουν τα παιδιά και θα μοιραστούμε το χαμόγελο τους! 

Σας περιμένουμε όλους στις 5 Απριλίου να ζήσουμε μαζί αυτό το μαγευτικό ταξίδι!




Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου