Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Think Pink Samos 2013!

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Think Pink Samos 2013, κατά του καρκίνου του μαστού τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013. Την εκδήλωση οργάνωσε η Σχολή Χορού Samos School of Dance της Χριστίνας Τσαρδούλια, στο Ξενοδοχείο Σάμος στη Πόλη της Σάμου.





Μια μεγάλη εντυπωσιακή Ροζ Κορδέλα, στη πρόσοψη του Ξενοδοχείου Σάμος, καλωσόριζε το κόσμο και έστελνε το δικό της μήνυμα ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας. Με άξονες την Κίνηση, Γυμναστική, Δημιουργία, Χορό, Διασκέδαση και Ενημέρωση η εκδήλωση συνδύασε σε 3 αίθουσες, καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, με σκοπό την ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας και την υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με Yoga με τη Στέλλα & το Μανώλη Βαρμαξίζη και Κυκλική Προπόνηση με το Ζαφείρη Καγιόπουλο του Samos Sport Studio. Συνεχίστηκε με τη Μέθοδο Feldenkrais με την Άντιε Λύμπεκ και μαθήματα χορού Reggaeton και Jive με τη Σταυρούλα Προέδρου της Σχολής Χορού Samos School of Dance.  Ακολούθησε Μάθημα Art Therapy με τη Μαριάννα Νίλσεν, όπου εστιάζοντας στο θέμα της ημέρας δημιουργήθηκε ένα ομαδικό έργο τέχνης.
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Σάμου έκανε χειροτεχνίες και έδινε ροζ κορδελάκια και ορχιδέες στο κόσμο.


Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την αυτόνομη κατάδυση και οργάνωσε καταδύσεις γνωριμίας για τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν το δικό τους χώρο και πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο παιδότοπο του ξενοδοχείου.

Το μεσημέρι η Ιατρός Κυταρολόγος Ειρήνη Δουμάνη – Ταγκοπούλου, με τη χρήση πολυμέσων, ενημέρωσε διεξοδικά και εμπεριστατωμένα της παρευρισκόμενες για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.


Οι τοπικές επιχειρήσεις ‘Βίον Ανθόσπαρτον’, Θερμοκήπια Ορχιδέας Γαρουφαλή, Κοσμήματα Ελεάννα Κωνσταντάκη και Ξενοδοχείο Σάμος  συνεργάστηκαν για ένα καλό σκοπό και πλαισίωσαν το Think Pink Samos 2013.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης με τη πώληση μικροαντικειμένων, τα οποία έγιναν ανάρπαστα, όπως βραχιολάκια με το λογότυπο της εκδήλωσης, μπλούζες, κούπες, κοσμήματα, με τη Ροζ Κορδέλα που συμβολίζει την συμπαράσταση σε όλες τις γυναίκες στις οποίες διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού συγκεντρώθηκε ποσό που θα διατεθεί στην υποστήριξη του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ‘Άλμα Ζωής’.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου