Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Φωνή αγανάκτησης από τον Πολυκράτη...


Φωνή αγανάκτησης από τον Πολυκράτη 
και συγκεκριμμένα από τον πρόεδρο ΚΑΡΡΑ Βαγγέλη:

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ! Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΕΑΔ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. 

και συμπληρώνει λέγοντας ότι 
Εμεις σαν Πολυκρατης δεν εχουμε κανενα προβλημα με την Ομοσπονδια ουτε κραταμε κακια σε κανεναν. Οτι εγινε, εγινε. Εγω προσωπικα τραβηξα μια κοκκινη γραμμη στο παρελθον και θελω να κανω μια καινουργια αρχη! Οσο περναει ο καιρος Αγαπαω το basket και εμαθα πολλα απο τα λαθη μου αυτα τα χρονια. Πραγματικα θελω να κανω ενα ταξιδι στην Αθηνα και να συναντηθω με την ηγεσια της ομοσπονδιας για να λυθουν οι οποιες παρεξηγησεις.Τα λαθη που εγιναν ηταν καθαρα θεμα απειριας και εξαιτιας πιεσης χρονου και αποτελεσματος.Το basket στο Πυθαγορειο δεν θα σταματησει ποτε. Ειναι τροπος ζωης και σημειο αναφορας!

Η απόφαση για το που και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Πολυκράτης βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρήσει το θέμα του Πολυκράτη,όπως πόλυ σωστα είπε και φίλος της ομάδας ΚΥΡΙΑΖΗΣ  Αντώνης ο όμιλος στον οποίο θα ήταν ο Πολυκράτης αν αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική έχει μόλις 11 ομάδες,ενώ ο άλλος όμιλος 13!!Είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια αδιαφορία για τέτοιες αποφάσεις και ιδιαίτερα για συλλόγους που βρίσκονται σε ακριτικά μέρη και εκπροσωπούν ένα ολόκληρο νησί.Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση και απάντηση το συντομότερο!

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου