Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Φεστιβάλ 'Ηραία-Πυθαγόρεια' - Δελτίο τύπου ΔΟΠΠΟΝΑΣ σχετικά με προβολή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                         1/8/13
ΤΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΗΡΑΙΑ –ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ»
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Για μια ακόμη χρονιά το φεστιβάλ Ηραία - Πυθαγόρεια γίνεται ένα σημαντικό μέσο για την διαφήμιση της Σάμου, σε όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα όλης της χώρας.
Το ΕΘΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Ε.Σ.Ρ.),  με απόφαση του,  χαρακτηρίζει το φεστιβάλ «ΗΡΑΙΑ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ» ως πνευματικό γεγονός, και καλεί τα μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς) πανελλαδικής εμβέλειας  να μεταδίδουν το διαφημιστικό του σποτ τρεις φορές, την ημέρα μέχρι την 20η  Αυγούστου.
Το Ε.Σ.Ρ., κάνει επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην εθελοντική προσφορά που χαρακτηρίζει την διοργάνωση του φεστιβάλ και η οποία αποτελεί ουσιαστικά την κύρια δύναμη της όλης προσπάθειας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από την 18η έως και την 21η Αυγούστου και πολλοί Έλληνες και ξένοι έχουν εκδηλώσει  την πρόθεση τους να επισκεφθούν τη Σάμο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ .
Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και αρκετοί επώνυμοι, η παρουσία των οποίων, θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά στην διαφημιστική προβολή της Σάμου.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το σποτ  του φεστιβάλ, σκηνοθέτησε ο Πάνος Ζενέλης ενώ τα κείμενα τα έγραψε ο Σωτήρης Μαργιωρης.

Υπενθυμίζεται, ότι το φεστιβάλ «ΗΡΑΙΑ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ» διοργανώνεται από τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. του Δήμου Σάμου και την Συντονιστική Επιτροπή τον Εθελοντών, ενώ στηρίζεται οικονομικά και από τη  Περιφέρεια Β. Αιγαίου Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Σάμου και άλλους ιδιωτικούς φορείς. 

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ

Νίκος Τριανταφύλλου

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου