Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τα ΕΛΤΑ ταξιδεύουν τη Σάμο σε όλο τον κόσμο!


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καινοτομούν και συμβάλλουν αποτελεσματικά  στην παγκόσμια προβολή της Σάμου.

Τα ΕΛΤΑ κυκλοφόρησαν στις 31 Μαίου 2013 σετ Τευχιδίων και Καρτών με θέμα τη Σάμο.
Το σετ αποτελείται από δέκα αυτοκόλλητα γραμματόσημα της κλάσης των 0,78€ «Περιηγητικός Τουρισμός» και περιέχει 10 κάρτες διαφορετικών τοπίων εξαιρετικής ομορφιάς της  Σάμου για να ταχυδρομηθούν προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο.

 Τα γραμματόσημα του σετ είναι συσκευασμένα σε Τευχίδιο με  εξωτερική απεικόνιση του Παλαιού Καρλοβασίου και του Πυθαγορείου, ενώ θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούνιο τα τευχίδια με απεικόνιση το Βαθύ και το Κοκάρι.

Τα ΕΛΤΑ θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο ανάλογο σετ που θα απεικονίζει τον Μαραθόκαμπο, με την ευκαιρία της έκθεσης του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας .

Η διάθεση των εν λόγω τευχιδίων γίνεται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Σάμου, Καρλοβασίου και Πυθαγορείου, από  τα συνεργαζόμενα με τα ΕΛΤΑ σημεία πώλησης στο νησί και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα – Post Collection (Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα).

Η τιμή του σετ (γραμματόσημα και κάρτες), είναι 7,80€, όση είναι μόνο η αξία των 10 γραμματοσήμων.


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον κύριο Νικόλαο Χατζηιακώβου για το εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό των τοπίων της Σάμου και  την άριστη συνεργασία.










Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου