Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΕΛΤΑ : Κυκλοφορία Γραμματοσήμων και Καρτών με θέμα τη Σάμο


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία καινοτομούν και συμβάλλουν αποτελεσματικά  στην διαφήμιση και παγκόσμια προβολή της Σάμου στο εξωτερικό .Συγκεκριμένα, από τις 31 Μαΐου 2013 ξεκίνησε  η κυκλοφορία του σετ Τευχιδίων και Καρτών με θέμα τη Σάμο. 

Το σετ αποτελείται από δέκα αυτοκόλλητα γραμματόσημα της κλάσης των €0,78 της αναμνηστικής σειράς «Περιηγητικός Τουρισμός»  εξωτερική απεικόνιση του Παλαιού Καρλοβάσου  και από  10 κάρτες διαφορετικών τοπίων της  Σάμου από την προσωπική συλλογή του Ν.Χατζηιακώβου. Η διάθεση των εν λόγω τευχιδίων θα γίνεται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Σάμου, Καρλοβασίου και Πυθαγορείου ,του Κεντρικού Φιλοτελικού Καταστήματος –Post Collection(Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα)καθώς και από  όλα τα συνεργαζόμενα με τα ΕΛΤΑ σημεία πώλησης .


Τα ΕΛΤΑ Σάμου με αυτή την αξιέπαινη προωθητική ενέργεια αναδεικνύουν την μοναδικότητα και τις σπάνιες ομορφιές του νησιού του Πυθαγόρα με άμεσο στόχο  να ταξιδέψουν τον κάτοχο τους στις  ποικίλες φυσικές ομορφιές του νησιού μας και να τον μυήσουν στην τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του. Τα ΕΛΤΑ προσδοκούν στην ανταπόκριση των Σαμίων και όλων όσων αγαπούν το Ελληνικό στοιχείο και τους Αιγαιοπελαγίτικους θησαυρούς.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου