Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΝΑΟΚ- Εθνικός Τελικός Αλιείας- 13/04/2013- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











Στις 13/4/2013 ημέρα Σάββατο διεξήχθη ο τελικός αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος  αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις 2013 στο λιμάνι Καρλοβάσου. Είχαν προηγηθεί άλλοι 4 αγώνες σε Κιάτο, Πειραιά (ΣΕΦ) και Κάρυστο όπου έλαβαν μέρος 6 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας αθλητικής αλιείας (ΕΟΥΔΑ).

 Ο αγώνας αποτελούνταν από δυο κατηγορίες. Τους αθλητές που είχαν ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα και είχαν δικαίωμα κατάταξης στην τελική βαθμολογία και τους αθλητές που είχαν χάσει κάποιες αγωνιστικές και ήταν εκτός Πανελληνίου.

Στην πρώτη κατηγορία η βαθμολογία ήταν η εξής:
1ος Μαραγκός Βασίλης  -ΝΑΟΚ
2ος Πιρπιλίδης Μιχάλης –Ακαδημία Σαλαμίνας
3Ος Καραμανώλης Γιώργος –ΝΑΟΚ

Στην δεύτερη κατηγορία η βαθμολογία ήταν η εξής:
1Ος Μαργαρώνης Δημήτριος –ΝΑΟΚ
2ος Σκουνδριάνος  Θανάσης –ΝΑΟΚ
3Ος Παπαθεοδώρου Γιάννης(ετών 14) –ΝΑΟΚ
Η μεγαλύτερη βαθμολογία στον αγώνα συνολικά ήταν αυτή του αθλητή Μαργαρώνη με 1440gr και το μεγαλύτερο αλίευμα του αθλητή Παπαθεοδώρου 250gr.

Η τελική κατάταξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος είναι:
Ατομική κατάταξη:
1ος Καραμανώλης Γιώργος - ΝΑΟΚ
2Ος Σαπουνάκης Αλέξανδρος – Ακαδημία Σαλαμίνας
3ος Πιρπιλίδης Μιχάλης – Ακαδημία Σαλαμίνας
Στην ομαδική κατάταξη Πρωταθλητής σύλλογος για το 2013 ανακηρύσσεται ο Ναυταθλητικός όμιλος Καρλοβάσου με την ομάδα των Μαραγκός-Μιχαηλίδης- Καραμανώλης.
Μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων σχηματίστηκε και η 6μελής εθνική ομάδα με τους 6 πρώτους του πρωταθλήματος οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο στην Ισπανία.
Τις απονομές ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και με φαγητά που είχαν ετοιμάσει οι εθελόντριες  του ομίλου.

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Αϊδίνης Μάκης  δήλωσε ότι αυτή η διοργάνωση ήταν  άλλη μία δοκιμασία για τον σύλλογο για την σωστή διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων και εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του συλλόγου,  να αναλάβει το 2014 την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Καρλόβασι.

Στους αθλητές που διακρίθηκαν δόθηκαν δώρα από τους χορηγούς του αγώνα, από την Tubertini και τον κ. Γιάννη Φραγκούλη, και την SIM Α.Ε. και τον κ. Σταύρο Σημαιοφορίδη. Μάλιστα ο κ. Σημαιοφορίδης ως χορηγός της ομάδας αγωνιστικής αλιείας του ΝΑΟΚ ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τα έξοδα του Πρωταθλητή Καραμανώλη για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο.

Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (Να.Ο.Κ)
Λιμάνι Καρλοβάσου Σάμος, 83200
Τηλ.       2273030929
E-mail:  naoksamos@yahoo.gr
Site:       http://www.naok-samos.gr/

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου