Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήριο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ για τις εκδηλώσεις των αποκριών



Ο Δήμος Σάμου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ, τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων, πλήθος πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων, οργάνωσαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους σε όλη την έκταση του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις ήταν γεμάτες κέφι, με μουσική, χορό, εδέσματα και παιχνίδια για τα παιδιά και εκπλήξεις για όλους. Πραγματοποιήθηκαν την Τσικνοπέμπτη και τα δύο Σαββατοκύριακα της Αποκριάς, καθώς και την Καθαρά Δευτέρα.

Τα αποκριάτικα καρναβάλια που διοργανώθηκαν φέτος, μετά από αρκετά χρόνια στην πόλη της Σάμου την 1η Κυριακή, και στην πόλη του Καρλοβάσου την 2η Κυριακή, θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά δύσκολες καταστάσεις.
Ειδικά για το Καρναβάλι του Καρλοβάσου θερμά συγχαρητήρια αξίζουν για την προσφορά τους οι έμποροι και επαγγελματίες καθώς και οι εθελοντές για τις ατέλειωτες ώρες προσωπικής εργασίας για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση στέλνοντας μηνύματα με πολλούς αποδέκτες και ερμηνείες.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη γεγονός που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου