Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Όπερα και οπερέτα από το “Trio Lirico” - Σύλλογος Μουσικής – Πολιτιστικής Δημιουργίας “Ηδύλη”


 
                   Ο Σύλλογος Μουσικής – Πολιτιστικής Δημιουργίας “Ηδύλη” διοργανώνει δύο βραδιές αφιέρωμένες στο λυρικό θέατρο από το μουσικό σχήμα Trio Lirico.Πρόκειται για δύο αυτοτελή επεισόδια, αφιερωμένα το πρώτο στην όπερα και το δεύτερο στην ελληνική οπερέτα, δωσμένα στο κοινό με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό στα οποία θα παρουσιαστούν με θεατρικό τρόπο πολύ γνωστές άριες και ντουέτα του λυρικού τραγουδιού. Πιο συγκεκριμένα:

A)   “Πρόβα Όπερας”  (Παρακευή 1 Μαρτίου, αίθουσα δήμου, Βαθύ)
            To Trio Lirico θα ερμηνεύσει άριες και ντουέτα από τις όπερες: TraviataTrovatore,Attila(G.Verdi), Gianni SchicchiTosca (G.Puccini)
 
B)   O Eρωτας στα χρόνια της οπερέτας” (Σάββατο 2 Μαρτίου, αίθουσα δήμου, Καρλόβασι)
            Εμπλουτισμένο  με μελωδίες και τραγούδια του μεσοπολέμου και της Ελληνικης οπερέτας, το Trio Lirico δίνει νότα νοσταλγίας και αναπόλησης στιγμών του παρελθόντος.

Ώρα έναρξης 20.30
Είσοδος: 8 ευρώ / 5 ευρώ για φοιτητές και άνεργους
 
                   Το “Trio Lirico” συστάθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από τρεις βραβευμένους, ανερχόμενους μουσικούς-συνεργάτες της Εθνικής Λυρικής σκηνής. Σκοπός του σχήματος είναι η εξερεύνηση και η ενασχόληση με διάφορα είδη ποιοτικής μουσικής όπως όπερα, οπερέτα, Ναπολιτάνικη κανσονέτα, ρώσικη ρομάντζα, musicals, ελληνικά και ξένα τραγούδια. Το Trio Lirico έχει έντονη παρουσία με πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε θέατρα και φεστιβαλ του εσωτερικού και το μουσικό χώρο Half Note Jazz Club.   
Σοπράνο:  Έλλη Αναστασοπούλου
Βαρύτονος:  Νικόλαος Καραγκιαούρης
Πιάνο:  Neville Jason Fahy
Κείμενα:  Neville Jason Fahy
 
                                                               Περισσότερες πληροφορίες : www.idili-samos.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου