Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστίες του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για τη Παραμυθούπολη!


Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου μετά την επιτυχημένη έκβαση των εορταστικών εκδηλώσεων για το 2012 – 2013, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειές του και συνέβαλαν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα:
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σάμου, κ. Στέλιο Θάνο για την προσωπική του δωρεά, αλλά και τον Δήμο Σαμίων για την υλικοτεχνική υποστήριξη και τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. για την προσφορά κρασιού και την επιτυχημένη συνεργασία.
Επίσης του χορηγούς μας, που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, για να μπορέσουν οι ιδέες μας να γίνουν πραγματικότητα.    Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία και σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση τους:
-Τον Δικηγορικό Σύλλογο Σάμου
-Τον κ. Ανδρέα Σκάλκο και την κα. Δήμητρα Βιλλαντζάκη
-Τα Βιολογικά και Παραδοσιακά Προϊόντα Σάμου
-Την Τράπεζα Eurobank
-Την Ποτοποιία Φραντζέσκος ΑΕΒΕ
-Τον κ. Στέλιο και την κα. Αγγελική Ζαρμπάνη και την Ποτοποιία Εμμ. Ζαρμπάνη ΑΒΕΕ
-Τον Εμμανουήλ Βακεντή                                           
-Το εμπορικό και τεχνικό πολυκατάστημα Φράγκος Α.Ε.Β.Ε.
-Το «IDEAL CAFE»
-Το «ΗΡΑΙΟΝ ΚΑΦΕ»
-Το ζαχαροπλαστείο «ΣΠΥΡΟΣ»
-Το ανθοπωλείο «ΜΠΑΜΠΟΥ» της κα. Κατερίνας Βαλή
-Την κα. Αικατερίνη Σούρμπη
Όλα όσα κάνουν τις στιγμές μας ξεχωριστές ξεκινούν από μία σπίθα, που χρειάζεται  την αγάπη και την φροντίδα μας για να γίνει η φωτιά που θα ζεστάνει τις καρδιές όλων. Η κα. Ευαγγελία Μπιλιμπά έδωσε τη σπίθα που γέννησε την ιδέα της «Παραμυθούπολης» και την ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Το τόλμημα ήταν μεγάλο και χρειάστηκε τη συμμετοχή πολλών προσώπων που με το κόπο τους, τη τέχνη, τις γνώσεις, την φαντασία και κυρίως την διάθεσή τους να βοηθήσουν, η ιδέα έγινε πραγματικότητα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα. Βίκυ Γρύλλου και το Ξενοδοχείο «Σάμος» για τις πρωτότυπες ιδέες και την σημαντική βοήθεια στην οργάνωση και υλοποίηση  πολλών από αυτές.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συμπαράσταση και την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων:
-Την κα. Άννα Τσερέπα και τους Προσκόπους για την διοργάνωση και διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας.
-Την Φιλαρμονική Δ. Ε. Πυθαγορείου
-Τον κ. Κωνσταντινίδη Γεώργιο «Sound Colors» για την ηχητική υποστήριξη
-Την Φιλαρμονική «Βαθύλλος», τη Μουσική Σχολή «Αρμονία» και την σχολή χορού «Samos School of dance» που έβαλαν μελωδία και ρυθμό στη βραδιά της τελετής έναρξης.
Θερμές ευχαριστίες πρέπει να εκφράσουμε στο Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Σάμου για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην φωταγώγηση και τεχνική υποστήριξη της Παραμυθούπολης.
Υπερευχαριστούμε το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού» για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς λειτουργούσε καθημερινά το σπιτάκι των ξωτικών χαρίζοντας στα μικρά παιδιά, ευχάριστες δημιουργικές στιγμές. Επίσης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που οργάνωσαν το Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου, ενισχύοντας τα παιδικά όνειρα και το μύθο του Άι Βασίλη.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε το Λύκειο Ελληνίδων Σάμου, το Σύλλογο «Καπετάν Λαχανάς», όπως και την κα. Ευγενία Μούρτου από το Κέντρο Αισθητικής «Dermaform» για τις υπέροχες δημιουργίες της. Επίσης, ευχαριστούμε την «Aramis Rent a Car» για το ποδήλατο του Άι Βασίλη και τις στιγμές διασκέδασης που αυτό χάρισε στα παιδιά.
Για την αμέριστη συμβολή τους στη σχεδίαση και πρακτική υλοποίηση της «Παραμυθούπολης» ευχαριστούμε θερμά τους κ. Παμίνο Ελληνικάκη και κα. Μαριάννα Ασλάνη.   
Αλλά και τους: κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, κ. Θάνο Ανάση, κα. Ειρήνη Άννη, κα. Ελίνα Καραθανάση, κα. Εμμανουέλα Καραθανάση, κα. Γρηγορία Κωσταντάτου, κα. Αλίκη Μαμουλή, κα. Πόπη Μάνεση, κα. Εύη Μάρκου, κ. Μανώλη Σκάλκο, κα. Σοφία Τσουμάκη και κα. Μαρία Ψυκάκου που συνέβαλαν με την εθελοντική τους εργασία στην πραγμάτωση αυτού του σκοπού.
Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Μανδουραράκη για την συμπαράσταση και τη βοήθεια που προσέφερε. 
Ακόμη, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νικόλαο Χουσά και το «New Age IT» για την ιδέα, οργάνωση και υλοποίηση της ιστοσελίδας της Παραμυθούπολης.  
Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στη Σαμιακή Τηλεόραση «ΣΑΤ» για τα καθημερινά ρεπορτάζ και τον κ. Αλέξη Κομνηνό από το «RADIO CAFE 102.4» για την φωτογραφική κάλυψη, υποστήριξη και ενίσχυση της ιδέας μας, αλλά και σε όλους τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν τη γιορτή από τα ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τους κα. Μαρία Σούρμπη για την προώθηση των εκδηλώσεων και εκτός Σάμου, μέσω του My Samos Blog και κ. Νίκο Τσούλο, για την στήριξη και προβολή, μέσω του blog samosbook, όπως και για την εθελοντική τους συμμετοχή στην προετοιμασία.
Ευχαριστούμε πολύ όλα τα καταστήματα-μέλη του Ε.Σ.Σ. για τη συνεργασία και τα δώρα που πρόσφεραν και ιδιαίτερα για την οικονομική τους συνεισφορά τα καταστήματα: Γ. Πλατανιώτης «Τεχνολογική Βοήθεια», Σ. Πατμίου «Φατσούλες», Γ. Τυροκομική Σάμου Βουρλιώτης Ο.Ε., «Ψητοπωλείο Βαγγέλης», «ΕΥΡΙΠΟΣ», «LYCKY STRIKE» και το κοσμηματοπωλείο του κ. Ζουβρούλη Άγγελου.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και όλους όσους προσέφεραν καθημερινά τις χορηγίες τους σε αναλώσιμα υλικά για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπιτάκι των ξωτικών.  
Χωρίς όλους αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα!
Μπορεί το παραμύθι να τελείωσε, όμως, η  «Παραμυθούπολη» θα συνεχίσει να ετοιμάζεται για του χρόνου, με την υπόσχεση να είναι ακόμα καλύτερη, γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και όλοι αξίζουμε λίγη από τη χριστουγεννιάτικη παραμυθένια χρυσόσκονη που σκορπίζουν απλόχερα γύρω τους οι επιθυμίες των παιδιών μας.
Για τον Ε.Σ.Σ. το Δ.Σ.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου