Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Μικροί – Μεγάλοι ζήσαμε το δικό μας παραμύθι. Απλά ένα μεγάλο «Ευχαριστώ»


Ήταν Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 7 το απόγευμα, τότε που ξεκινούσαν οι εκδηλώσεις για τη δική μας Παραμυθούπολη. Την Παραμυθούπολη της Σάμου. Και όπως έλεγε και το σχετικό σκλόγκαν «Μια φορά κι έναν καιρό…. Κόκκινη κλωστή δεμένη…». Πρωτόγνωρα πράγματα για εμάς, μα τώρα που τελείωσαν και πολλά από αυτά που τα ζήσαμε (αφού ήμασταν παρόντες), μόνο μια ευχάριστη ανάμνηση μπορεί να μας αφήνουν στο μυαλό. Για όλα αυτά τα όμορφα που ζήσαμε από τις 14 Δεκεμβρίου 2012, μέχρι και σήμερα Τρίτη 01 Ιανουαρίου 2013, που αποχαιρετήσαμε τον Άγιο – Βασίλη και το ξωτικό, επάνω στο οικολογικό του ποδήλατο.

Και ήταν μια αρκετά ζεστή ατμόσφαιρα (μέσα στην υγρασία της νύχτας), να βλέπεις από τα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά ν’ αφήνουν στον ουρανό, κόκκινα και άσπρα μπαλόνια, με το σύνθημα «Υγεία – Αγάπη – Ευτυχία». Κοιτάζοντας προς τον ουρανό, όπου έβλεπες να έχουν απελευθερωθεί τετρακόσια (400) και πλέον μπαλόνια με τις συγκεκριμένες ευχές, μόνο αισιοδοξία μπορεί να ένιωθες εκείνη τη στιγμή. Αισιοδοξία τόσο για το μέλλον το δικό σου, όσο και το μέλλον των δικών σου ανθρώπων.
Παραμυθούπολη ήταν και πέρασε. Δεν είναι τώρα ο καιρός να κάνουμε τον απολογισμό. Απολογισμός θα γίνει από αυτούς που πρέπει, την ώρα που πρέπει. Και ήμαστε σίγουροι, ότι θα τα βρουν τα λάθη τους και θα τα διορθώσουν. Γιατί είναι νέοι άνθρωποι που έχουν οράματα και σχέδια για το καλό της πόλης. Αρκεί να είμαστε κι εμείς δίπλα τους. Σε μια κοινή προσπάθεια, σ’ έναν κοινό αγώνα.
Τρίτη 01 Ιανουαρίου 2013… Το παραμύθι τελείωσε… Σαν παραμύθι όμως που είναι πάντα θα επαναλαμβάνεται. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτά που ζήσαμε…
Αλέξης Κομνηνός (02-01-2013, 00:05)
πηγή: http://www.radiocafe.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου