Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το Παραμύθι ξεκινάει με λαμπαδηδρομία και τελετή έναρξης στη πλατεία Πυθαγόρα! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


  
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνει μια γιορτή για την πόλη μας, ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με λάμψη, χρώματα, στολίδια, παιχνίδια και μουσική. Φέτος τα Χριστούγεννα, ο πεζόδρομος και η Πλατεία Πυθαγόρα ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν την «Παραμυθούπολη» και να υποδεχθούν από 14 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και 2 Ιανουαρίου 2013, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας σε  δραστηριότητες γεμάτες όνειρο, φαντασία, μελωδία και ρυθμό, με στόχο τη διασκέδαση και τη χαρά.

     Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. με την πραγματοποίηση της λαμπαδηδρομίας που θα έχει ως σημείο εκκίνησης τα γηπεδάκια στην παραλιακή οδό και τελικό σταθμό την Πλατεία Πυθαγόρα, όπου θα γίνει η εγκατάσταση του Αϊ Βασίλη στο σπιτάκι του και ο φωτισμός της Παραμυθούπολης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Συγκεκριμένα, η πορεία που θα ακολουθήσει η λαμπαδηδρομία είναι η εξής:

Εκκίνηση - Σημείο συγκέντρωσης: Γήπεδα Μπάσκετ – Τένις.
Από εκεί μπαίνουμε μέσα στο στενό της Αστυνομίας και συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς το Γεφυράκι. Στα φανάρια στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση προς την Παραλιακή. Διασχίζουμε όλη την Παραλιακή μέχρι το Ξενοδοχείο «Σάμος», όπου και στρίβουμε. Μπαίνουμε στον εσωτερικό δρόμο από την οδό Γράμμου και διασχίζουμε τον Εμπορικό Δρόμο μέχρι την διασταύρωση των Οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη και Αρχιερέως Κυρίλλου. Ανεβαίνουμε την Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη, συνεχίζουμε στα Προσφυγικά από την οδό Μυκάλης και στρίβουμε δεξιά στην οδό Σμύρνης με κατεύθυνση προς τα κάτω, αφού φτάσουμε στην οδό Κανάρη στρίβουμε με κατεύθυνση προς την Πλατεία Δημαρχείου. Συνεχίζουμε στην οδό Αλέξανδρου Πασχάλη και εισερχόμαστε στον Εμπορικό δρόμο. 

Καταλήγουμε στην Πλατεία Πυθαγόρα από την Οδό Αρχιερέως Κυρίλλου. Εκεί όπου θα γίνει η έναρξη των γιορτών: η Παραμυθούπολη θα ζωντανέψει και το πάρτι ξεκινά… μουσική από την Φιλαρμονική του Βαθύλλου, χορός από το Samos School of Dance, πολύ κέφι, γλυκά χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση!!!!

http://www.paramithoupoli-samos.gr/
facebook

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου