Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "ΑΡΜΟΝΙΑ"


Επιθυμώντας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς τους πιστούς ακροατές των καλλιτεχνικών μας μουσικών εκδηλώσεων, ετοιμάσαμε, (αμέσως μετά και τις τελευταίες παρουσιάσεις μας για τον εορτασμό των 100 χρόνων της 'Ενωσης της Σάμου με την Ελλλάδα),  ένα ποικίλο ρεπερτόριο με μελωδίες για βιολί και πιάνο, τραγούδια αναγεννησιακά, προκλασικά, αποσπασμάτων από όπερες, μοντέρνα, που αναφέρονται στη Γέννηση του Θεανθρώπου, καθώς και κάλλαντα με συνοδεία βιολιού και λαούτου, από την έρευνα και καταγραφή που πραγματοποιούμε, της σαμιακής μουσικής παράδοσης.

Σας προσκαλούμε στην εορταστική μας συναυλία, με την ελπίδα να μοιραστούμε όμορφες στιγμές ψυχικής ανάτασης στις Άγιες Ημέρες του Δωδεκαημέρου και να σας ευχηθούμε από κοντά : "Και εις έτη πολλά!!!"

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της συναυλίας θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα : 6.00 μ.μ. στο Δημαρχειακό Μέγαρο Σάμου.
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ώρα : 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου, το πρόγραμμα θα είναι πιο λιτό, ώστε να συνάδει με την ιερότητα του χώρου.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου