Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τα «χαμένα γλυκά» βρέθηκαν όλα. Ήταν θέμα χρόνου…


Η 4η μέρα των δραστηριοτήτων της «Παραμυθούπολης» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου, περιελάμβανε εκδήλωση για τα μικρά παιδιά. Το «κυνήγι των χαμένων γλυκών», όπου οι καταστηματάρχες της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη, είχαν κρύψει επιμελώς, είτε σε διάφορα σημεία εξωτερικά των καταστημάτων, είτε μέσα σε αυτά.

Πάρα πολλά παιδιά πήραν μέρος στο παιχνίδι και τελικά βρήκαν όλα τα γλυκά, αφού προηγουμένως είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες (κόκκινοι – πράσινοι). Στο τέλος του παιχνιδιού νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι κόκκινοι που βρήκαν 102 γλυκά, ενώ οι πράσινοι βρήκαν 80 γλυκά. Η νικήτρια ομάδα πήρε ως έπαθλο μία γκοφρέτα, ενώ η ηττημένη ομάδα, αναγκάστηκε με δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα να φάει με το στόμα (χωρίς βοήθεια), τα ζελεδάκια που περίμεναν σ’ ένα δίσκο.
Αφού βρήκαν τα γλυκά και τελικά φαγώθηκαν όλα (σιγά μη περίσσευε κανένα), τα παιδιά αντάλλαξαν ευχές, είπαν καλές γιορτές και αμέσως μετά έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Πυθαγόρα, στο μικρό Λούνα Πάρκ , για να συνεχίσουν τη διασκέδαση.
Στο «κυνήγι των χαμένων γλυκών» συμμετείχαν οι εξής:
1. Κατάστημα Κατερίνα/Κατερίνα Σούρμπη
2. Φωτογραφία «Μπάμπης Μαγγίνας»
3. ΟΠΤΙΚΟΝ Βίκυ Γρύλλου
4. DAILY CAFÉ
5. Boutique MALU
6. Boutique DIL
7. SAM 0-13 Παιδικά ρούχα
8. Έτοιμα ενδύματα Μιχαλιά Εμμανουέλλα
9. Αθλητικά είδη Καστρινάκη Ευαγγελία
10. Boutique Faltso
11. Πλουμάς Γιώργος – Λευκά είδη
12. Premaman – Παιδικά είδη
13. Maraso ATELIER
14. Ραφείο Χριστίνα
Αλέξης Κομνηνός (17-12-2012, 22:01)

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου