Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μία ώρα αργότερα ο αγώνας μπάσκετ του Πολυκράτη με τον Μίλωνα στη Γ’ Εθνική


Τελικά το προγραμματισμένο παιχνίδι για την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 για τη Γ’ Εθνική κατηγορία (2ος όμιλος Νότου), μεταξύ των ομάδων του Πολυκράτη και του Μίλωνα, ημέρα του εορτασμού των 100 χρόνων της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, θα διεξαχθεί αντί για τις 12:00 στις 13:00. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε αρκετούς φίλους του αθλήματος, με τη λήξη της παρέλασης και των εορταστικών εκδηλώσεων, να μεταβούν στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Φυσικά μόνο εύσημα θα μπορούσαμε να δώσουμε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το οποίο εκφράζεται δια του προέδρου του (κ. Βαγγέλη Καρρά), που με γρήγορες κινήσεις (προσωπικά ο ίδιος), «εκτίμησε» άμεσα την κατάσταση, έλαβε τη «σύμφωνη γνώμη» της φιλοξενούμενης ομάδας και με τα «απαραίτητα έγγραφα» στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), πήρε την έγκριση από την επιτροπή πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. για τη μετάθεση κατά μία ώρα αργότερα της έναρξης του αγώνα, που αναμένεται να είναι ντέρπυ, αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία. Και φυσικά να προσέλθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
- Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Πολυκράτης – ΑΟΝΣ Μίλων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Νότου) της 11/11/2012 αντί ώρας 12.00 θα διεξαχθεί στις 13.00.

Love to hear what you think!

1 σχόλιο:

Αρχειοθήκη ιστολογίου