Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ- Δελτίο τύπου



Σάμος 10/8/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας  Άθλησης (ΔΟΠΠΟΝΑΣ), στην προσπάθεια του να κάνει τη Σάμο ακόμα πιο γνωστή και εκτός των  ορίων της ετοίμασε ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό spot  το οποίο προβάλλει συνοπτικά τα κυριότερα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.
Στη συνέχεια ζητήθηκε η δωρεάν προβολή του spot από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ), μέσω συγκεκριμένης επιχειρηματολογίας και σύμφωνα με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.
Το ΕΣΡ ενέκρινε το αίτημα και το spot προβάλλεται από όλα τα ηλεκτρονικά (τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά) μέσα εθνικής εμβέλειας δωρεάν για ένα μήνα, σε όλη την Ελλάδα.
Το βίντεο αναφέρεται στις σπουδαιότερες δράσεις πολιτισμού. Η αξία αυτού του εγχειρήματος σε απόλυτο κόστος θα ήταν πολλές  δεκάδες χιλιάδες  ευρώ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν για την ιδέα και την παραγωγή αυτού του spot, κυρίως όμως να ζητήσουμε από όλους τους Σαμιώτες την υποστήριξή τους για την καλύτερη προβολή του τόπου μας.
Εκ μέρους του Δήμου και του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, ευχαριστούμε επίσης όλους όσους προσφέρουν εθελοντικό έργο για τον πολιτισμό μας.
Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη Σάμο καλύτερο τόπο για εμάς και τους επισκέπτες μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΟΠΠΟΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου