Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Άγγιξε το κόσμο το ντοκιμαντέρ 'the end of the line'


Μεγάλη ήταν η απήχηση  του ντοκιμαντέρ 'THE END OF THE LINE' που προβλήθηκε χθες βράδυ (17/8)   στα πλαίσια του πολύ αξιόλογου φεστιβάλ κινηματογράφου SIMF στο Μαλαγάρι της Σάμου. 

Ήταν μία βραδιά με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας και Περιβαλλοντικής Έρευνας Αιγαίου «Αρχιπέλαγος», πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα στο Αιγαίο και μία έξοχη παρουσίαση από τη κα. Αναστασία Μήλιου, συντονίστρια επιστημονικής έρευνας. Αμέσως μετά προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ 'The end of the line' (το τέλος της γραμμής), με βασικό επίκεντρο τις καταστροφικές συνέπειες της υπεραλίευσης των ωκεανών στο οικοσύστημα. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Δείτε επίσης στην ιστοσελίδα του Αρχιπελάγους  ένα πολύ χρήσιμο οδηγό (FISH4LIFE) σχετικά με το πως μπορούμε να αλλάξουμε τη κατάσταση χρησιμοποιώντας τη δύναμη του καταναλωτή (στο τι επιλέγουμε να τρώμε). Ο Οδηγός θα κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή σύντομα και στα Ελληνικά. 


Να σημειώσουμε ότι η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν, ενώ για ακόμη μία φορά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Οι προβολές συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 21 Ιουλίου ενώ δε λείπουν και τα ξεχωριστά μουσικά events μετά το τέλος των προβολών. 



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου