Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ρούχα και παιχνίδια προσέφερε ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου




Την Τετάρτη 30 Μαΐου ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου παρέδωσε 21 τσάντες γίγας με είδη ρουχισμού και 20 κούτες παιχνίδια στη Ιματιοθήκη της Μητρόπολης Σάμου.
Τα παιδικά, γυναικεία, ανδρικά ρούχα και παπούτσια συγκεντρώθηκαν σε διάρκεια 3 εβδομάδων, παράλληλα με παιχνίδια και σχολικά είδη.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά στο κάλεσμα: ‘Να μπούμε όλοι στη διαδικασία να σκεφτούμε πως αυτό που έχουμε δεν είναι δεδομένο. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση ρουχισμού και παιχνιδιών του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, έστω και με τη μικρότερη προσφορά. Καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και καθαρά όπως αξίζει να τα λάβουν οι συμπολίτες μας και τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη’.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες γνωρίσαμε από πρώτο χέρι το μεγαλείο της απαράμιλλης Ελληνικής ψυχής και την διάθεση για προσφορά που υπάρχει διάχυτη στη κοινωνία μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως δράσεις σαν αυτή ενδυναμώνουν τη συνοχή του κοινωνικού μας ιστού και αναδεικνύουν την υγιή πλευρά του. Το ηθικό δίδαγμα παραμένει πως όσο ανάγκη έχουν συμπολίτες μας αυτά τα είδη τόσο ανάγκη έχουμε και εμείς να τα δώσουμε.


Ελπίζουμε πως άλλοι Σύλλογοι, από τους πολυάριθμους εξωραϊστικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς, εθελοντικούς που έχουμε στο Νησί, θα πάρουν τη σκυτάλη της υποστήριξης της Ιματιοθήκης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης. 

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν με τις προσφορές τους στη δράση μας και το κατάστημα ενδυμάτων Benetton Samos, τη Σχολή Χορού Samos School of Dance, το φαρμακείο του κυρίου Γ. Κωνσταντάκη για την υποστήριξη τους.

Τέλος ευχαριστούμε την Μητρόπολη μας, που μας έδωσε την ευκαιρία οργανωμένα και συντονισμένα να επιδείξουμε ξανά την αγάπη και αλληλεγγύη μας προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου