Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών από το Σύλλογο αυτοδυτών Σάμου

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου,
Πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε την 7η Μαρτίου, όταν  παραδώσαμε 15 κούτες με τρόφιμα στο Παντοπωλείο της Αγάπης της Μητρόπολης Σάμουοργανώνουμε συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών προς υποστήριξη της Ιματιοθήκης της Μητρόπολης Σάμου.


Ας μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε πως αυτό που έχουμε δεν είναι δεδομένο. Συμμετέχουμε στη συλλογή ρουχισμού και παιδικών παιχνιδιών του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, έστω και με τη μικρότερη προσφορά για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Από τις 05/05/12 έως τις 21/05/12 συγκεντρώνουμε παιδικά, γυναικεία, ανδρικά ρούχα και παπούτσια. Καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και καθαρά όπως αξίζει να τα λάβουν οι συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Από τις 05/05/12 έως τις 21/05/12 συγκεντρώνουμε παιχνίδια και σχολικά είδη. Καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και καθαρά, όπως αξίζει να τα λάβουν παιδιά σε ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αφήνουν τα είδη που θέλουν να προσφέρουν στα γραφεία του Συλλόγου Αυτοδυτών στη Μαρίνα Σάμου ή να τηλεφωνούν στο 6977008983 και να επικοινωνούν με email στοsamosdivers@gmail.com
Τραπεζικές καταθέσεις στο λογαριασμό του Συλλόγου, με την ένδειξη ‘ρούχα’ ή ‘παιχνίδια’ θα πάνε εξ’ ολοκλήρου γι αυτούς τους σκοπούς. Eurobank 0026.0363.56.0200321887
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου
www.samosdivers.gr

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου