Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΥΘΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ- Let's do it Greece- Let's do it Samos- Κυριακή 29 Απριλίου




Από άκρη σ’ άκρη, σ’ ολόκληρη τη Χώρα, χιλιάδες άτομα, δεκάδες δήμοι, ομάδες, οργανώσεις και σύλλογοι ετοιμάζονται για την δράση "Let's do it Greece: Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία Μέρα". Με στόχο να καθαριστεί από εθελοντές ολόκληρη η Ελλάδα την ημέρα της 29ης Απριλίου, από κάθε λογής σκουπίδια. Περισσότερα από διακόσια σημεία, όπως πάρκα, άλση, δάση, παραλίες, βυθοί, δρόμοι, πλατείες, γειτονιές θα καθαριστούν. 
Το "Let's dit" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία. Έκτοτε έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Φέτος για πρώτη φορά θα φιλοξενήσουμε το ''Let's dit'' στην Ελλάδα με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ''Ώρα για Δράση''.   
Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου οργανώνει το"Let's do it GreeceLets do it Samos!" και καθαρίζει το βυθό και τη παραλία της Αγίας Παρασκευής στο Νησί. Στη δράση συμμετέχουν ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου, Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλόγος το Νησί – Αγία Παρασκευή – Γαλάζιο – Ασπροχόρτι, ο Δήμος Σάμου και η σχολή καταδύσεων AegeanScuba. Ελάτε και εσείς στις 29 Απριλίου στις 10:00πμ, η συμμετοχή σας θα κάνει τη διαφορά!

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου