Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στις πλατείες σήμερα το παγκόσμιο ραντεβού των «αγανακτισμένων»


Ραντεβού στις πλατείες 951 πόλεων σε συνολικά 82 χώρες δίνουν οι αγανακτισμένοι σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου, καλώντας τον κόσμο να ξεσηκωθεί για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να απαιτήσει μια αληθινή δημοκρατία. «Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα της παγκόσμιας διαμαρτυρίας με σύνθημα «15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ».
Στη χώρα μας το ραντεβού έχει δοθεί για μία ακόμη φορά στην πλατεία Συντάγματος, στις έξι το απόγευμα, με συγκέντρωση, συναυλία, καλλιτεχνικά δρώμενα, προβολές και ζωντανές συνδέσεις με το Κίνημα των Πλατειών από όλο τον κόσμο.
«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα, είναι ο εφιάλτης που περιμένει και τις υπόλοιπες χώρες στο μέλλον», τονίζεται χαρακτηριστικά και αφού υπογραμμίζεται ότι «η αλληλεγγύη των λαών είναι το όπλο μας», καλούνται όλοι να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην πανελλαδική και πανεργατική απεργία, με νέα συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος.
πηγή: http://www.naftemporiki.gr



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου