Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Πανέμορφα πλάνα από τη Σάμο στη ταινία ''the game'' που έχουν προκαλέσει αίσθηση! (φωτογραφίες)

Βλέποντας κάποιος μακρινός ξένος τη νέα ταινία Bollywood ''The Game'' που ήδη παίζεται στους κινηματογράφους και θα ακολουθήσει σε dvd δε μπορεί παρά να παρατηρήσει τα πανέμορφα πλάνα από το νησί της Σάμου (ιδιαίτερα στην αρχή και το τέλος της) και να αρχίσει να 'ψάχνεται' για το μέρος... Η ταινία περιέχει τουλάχιστον 10 αναφορές στο νησί με το όνομά του, ενώ σε κάποια σημεία η φωτογραφία από τη περιοχή των ''Σεϊτανιών'' είναι  πανοραμική και μαγευτική. Ιδιαίτερα κολακευτικά είναι για το νησί και τα σχόλια σε διάφορα sites που έχουν θέμα το κινηματογράφο. Είναι κατανοητό ότι  η διαφήμιση για τη Σάμο είναι τεράστια!


screenshot από τη ταινία (Σεϊτάνια Σάμου)

Η ταινία τώρα... δεν είναι καθόλου κακή. Είναι αντιθέτως ιδιαίτερα καλογυρισμένη, με πολλή δράση  και ''εύκολη'' αλλά συναρπαστική πλοκή. Στα συν της ταινίας επίσης είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές όπως οι Abhishek Bachachan, Sarah-Jane Dias, Shahana Goswami, Roman Irani, Gauhar Khan και Anupan Kher που είναι από του πιο διάσημους σταρς του bollywood. 





 Η πλοκή αφορά τέσσερεις μεταξύ τους αγνώστους που προσκαλούνται από ένα μεγιστάνα στο ιδιωτικό του νησί, την «Σάμο» στην Ελλάδα για να περάσουν το Σαββατοκύριακο συζητώντας για επιχειρήσεις ή για…δόξα. Μια άσημη δημοσιογράφος που ζητά την είδηση που θα την κάνει διάσημη, ένας μέλλοντικός Πρωθυπουργός που ψάχνει κονδύλια για το κόμμα του, ένας πασίγνωστος ηθοποιός που αναζητά σενάριο για νέα ταινία και ένας νονός της νύχτας που θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του, θα βρουν όλα όσα ψάχνουν στο μικρό νησί και ακόμα παραπάνω! Τίποτα δε δείχνει όπως είναι , καταστροφικά κρυμμένα μυστικά, αποφάσεις που αλλάζουν ζωές τους περιμένουν!

Αν ήξεραν τι θα τους βρει, δε θα ήθελαν ποτέ να γνωρίζουν τον ζάμπλουτο βιομήχανο, ειδικά όταν βρίσκεται νεκρός και ύποπτοι είναι και οι τέσσερείς τους!

Γρήγοροι ρυθμοί, κούκλες Ινδές, λίγο από Αγκάθα Κρίστι, ωραία μουσική, ανατρεπτικές εκπλήξεις, δυνατοί έρωτες χωρίς αύριο, κοινώς η νέα περιπέτεια από το Bollywood, ξεπερνά το Hollywood.

Ακολουθούν φωτογραφίες του samosbook (Σεπτέμβριος 2010) από τους Σαμιώτες κομπάρσους που πήραν μέρος στη ταινία, τα συνεργεία εν δράση καθώς και μερικά από τα απίστευτα τοπία της περιοχής!


Σεϊτάνι Σάμου

ειδικές κατασκευές για την ανάγκη της ταινίας

προετοιμασία για πλάνο 15 δευτερολέπτων που πήρε 2 ώρες να γυριστεί

περιμένοντας το σκάφος

ετοιμασίες για τη μεταφορά του...πτώματος

η κλασσική τροχαλία-βάση για τη κάμερα

κατασκευή για 3D επεξεργασία στον υπολογιστή κατά το μοντάζ

η βοηθός σκηνοθέτη

κομπάρσοι...εν δράση...τύφλα να'χουν οι αληθινοί CSI

μαζί με την αγαπημένη μας Jackie



Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην όλη ομάδα της παραγωγής τόσο για την απίστευτη φιλοξενία στους χώρους των γυρισμάτων όσο και για τις  μοναδικές εμπειρίες που μας χάρισαν  (ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τη Jackie και το Χρήστο). 


Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου