Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ





Αρχίζει την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου πανελλαδικά -πλην Αττικής – η κατ΄ αλφαβητική σειρά απογραφή των δικαιούχων παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού έτους 2011.
Για τη γνωστοποίηση των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στις Περιφερειακές –Τοπικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Μπορούν επίσης να ενημερώνονται και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στη διεύθυνση www.oee.gr .
Το πρόγραμμα πανελλαδικά απευθύνεται σε μεγαλύτερο αριθμό δικαιούχων σε σχέση με πέρυσι. Θα καλύψει 570.000 άτομα και η δαπάνη προϋπολογίζεται σε 62.700.000 ευρώ .
Με νεότερη ανακοίνωση του ο Οργανισμός θα γνωστοποιήσει  την ημερομηνία έναρξης  απογραφής των δικαιούχων στην Αττική.

Όρια εισοδήματος - Απαιτούμενα δικαιολογητικά

Περίληψη εγκυκλίου Γνωστοποίησης όρων και προϋποθέσεων χορήγησης των παροχών έτους 2011

πηγή:http://www.koinonikostourismos.gr

σχόλιο samosbook: Στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (oee.gr) εντύπωση θετική μας έκανε η on-line chat εφαρμογή με εκπρόσωπο της υπηρεσίας (φώτο ακριβώς πιο κάτω). Η εφαρμογή ωστόσο δε δούλευε, ακόμα τουλάχιστον. Θεωρούμε ότι το μέλλον της επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και δημόσιας διοίκησης είναι τέτοιου είδους υπηρεσίες καθώς τα πατροπαράδοτα φαξ και τα τηλέφωνα χωρίς αντίκρυσμα μοιάζουν να λειτουργούν περισσότερο αρνητικά παρά θετικά στη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών.






Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου