Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΑΙΝΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΒΙΒΛΙΑ από το UNDERSEC



Το undersec είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο site με άπειρο υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένη με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services όπως πχ το rapidshare. Μην αγχώνεστε όμως οι οδηγίες που ακολουθούν είναι εξειδικευμένες και απλές.

Α. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα http://www.undersec.info/ και ξεκινάμε τη διαδικασία εγγραφής (εικ. 1,2 και 3)

εικ.1

εικ. 2

εικ. 3

Β. Αφού υποβάλλουμε τα στοιχεία μας πρέπει να μεταβούμε στο λογαριασμό του email μας όπου λογικά το undersec μας έχει στείλει  email ενεργοποίησης και πατάμε το σύνδεσμο ενεργοποίησης. Είμαστε πλέον έτοιμοι με το username/password να πλοηγηθούμε μέσα στο undersec.

εικ.4

εικ.5


εικ.6


εικ.7

εικ.8

Γ. Τώρα, πώς θα κατεβάσουμε αυτό που θέλουμε; Καταρχήν θα διαπιστώσουμε αμέτρητες κατηγορίες υλικού άριστα τακτοποιημένες. Εμείς θα πάμε στη μουσική (εικ.4) και θα διαλέξουμε τη κατηγορία με τα νέες ξένες επιτυχίες (εικ 5). Επιλέγουμε τη Duffy (εικ 6) και μπαίνουμε στη καρτέλα με όλες της πληροφορίες του αρχείου που επιθυμούμε να κατεβάσουμε. Θα παρατηρήσουμε ότι τα διαθέσιμα λινκς που χρειαζόμαστε για αυτό το σκοπό είναι κόκκινα/μπλοκαρισμένα. Αρκεί να πατήσουμε το κουμπάκι 'thanks' (εικ 7) κάτω δεξιά και αυτόματα τα λινκς θα γίνουν πράσινα. Διαλέγουμε κατά προτίμηση τα rapidshare links μαρκάρουμε το λινκ και με δεξί κλικ πατάμε ''μετάβαση στο ...'. (εικ 8)Εναλλακτικά αν δεν χρησιμοποιούμε google chrome browser, κάνουμε αντιγραφή το λινκ και το επικολλούμε στη γραμμή διευθύνσεων πάνω πάνω και πατάμε enter.

Δ. Πλέον μεταφερόμαστε στη σελίδα του rapidshare. Αν έχουμε λογαριασμό εδώ επί πλήρωμης τότε όλα είναι απλά. Αν όχι (όπως οι περισσότεροι) τότε μην αγχώνεστε απλά η διαδικασία θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο.


εικ 10

Πατάμε δεξιά στο slow download (εικ 10), θα περιμένουμε το χρονόμετρο να μηδενιστεί και τότε θα πατήσουμε download. Το αρχείο που θα αρχίσει να κατεβαίνει σε τοποθεσία του σκληρού μας δίσκου που εμείς εξ αρχής έχουμε ορίσει (πχ στα έγγραφα μου) είναι ζιπαρισμένο σε μορφή .rar. Χρειαζόμαστε το πρόγραμμα winrar (το googlarete, το κατεβάζετε και το κάνετε εγκατάσταση) ώστε όταν το πακέτο της...Duffy ολοκληρωθεί να το ξεζιπάρουμε (απλά ανοίγουμε το rar αρχείο και σέρνουμε το υλικό έξω από το φάκελο σε κάποιο σημείο του υπολογιστή μας) και η μουσική μας είναι έτοιμη.

Σημείωση: Αν υπάρχει παραπάνω από ένα rapidshare link στο undersec πρέπει να κάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα λινκς ξεχωριστά (εκτός και αν χρησιμοποιείται ειδικό πρόγραμμα)

Μπορεί η διαδικασία για αρχάριους να φαντάζει δύσκολη πιστέψτε με όμως μετά τα 3-4 πρώτα κατεβάσματα θα σας φανεί παιχνιδάκι. Παρόμοια τέτοια sites μπορούμε να βρούμε αρκετά στο ίντερνετ. Στη σελίδα του samosbook και συγκεκριμένα στη δεξιά στήλη 'ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΖΩ΄ θα βλέπετε πάντα τα πιο καλά τέτοια sites κάθε φορά που ανακαλύπτουμε κάτι που να αξίζει...

Για απορίες πατήστε το κουμπί κάτω δεξιά στη μπάρα 'contact' ή στείλτε e-mail στο samosbook@gmail.com 

Σημείωση: Τα links που αντιστοιχούν σε μουσική, ταινίες, βιβλία, κλπ προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωσή σας.Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει να προβείτε άμεσα στην διαγραφή τους και αν σας ενδιαφέρουν, στην αγορά των πρωτότυπων




Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου