Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μας άφησαν με το στόμα...κλειστό

Έγινε το αδιαχώρητο. Ενέργεια στο φουλ, θετική διάθεση που μπορούσε να σε παρασύρει από το πρώτο λεπτό, δύο μουσικές ομάδες πραγματικά ξεχωριστές, συντονισμένες, λαμπερές, υπέροχες και ο κόσμος να φτάνει μέχρι έξω στη κεντρική είσοδο της Λέσχης Ερασιτεχνών Σάμου. Ανάμεσα σε όλους αυτούς που συνέβαλαν σε αυτό το εκπληκτικό μουσικό θέαμα  υπήρχαν φίλοι πολλοί και καλοί. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν καμία σχέση με τη Σάμο πέρα από το ότι εργάζονται και μένουν προσωρινά εδώ. Και όμως προσφέρουν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τόσα μα τόσα πολλά στην αναβάθμιση της μουσική μας ποιότητας. Τί και αν μερικοί από αυτούς είναι αύριο κάπου αλλού. Τη πινελιά τους θα την έχουν αφήσει για τα καλά. 
Το έχω ξαναπεί. Η Λέσχη ζεί μία ανοδική πορεία. Και πρέπει όλοι να συνεχίσουμε έτσι. Ελεύθερα, πρωτότυπα και δημιουργικά. Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω βέβαια μέσα σε όλο αυτό το πανικό. Να καθίσω να χαλαρώσω πίνοντας τη μπύρα μου με φίλους και γνωστούς; να βγάλω φωτογραφίες; να τραβήξω βίντεο; Τελικά κατάφερα λίγο από όλα. Από τη μια τo california dreaming. Από την άλλη το hotel california. Οι Pink Floyd, o Michael Jackson, οι Rolling Stones και τοσοι πολλοί άλλοι είχαν τη τιμητική τους. Δεν υπάρχει λόγος να περιγράψω με λόγια τις μελωδίες, τις φωνές, τη κίνηση. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και το ατελείωτο χειροκρότημα στο τέλος ίσως μιλούν από μόνα τους. 
Enjoy...

Bocca Chiusa







El Mama Vatamani









Love to hear what you think!

1 σχόλιο:

  1. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές!!! Τέτοιες προσπάθειες πετυχαίνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ όσα φαίνονται σε πρώτο πλάνο. Από τα δείγματα εντυπωσιάστηκα, ιδιαίτερα από τους Bocca Chiusa και την ερμηνεία του ψηλού!! Φαντάζομαι θα υπήρξαν ανάλογες στιγμές σε ολόκληρη την παράσταση. Καλή συνέχεια, Καλές Γιορτές και καλό βράδυ!!
    ΥΓ Είχα πάει στον Ταύρο για την παράσταση της ΘΟΣ αλλά ατύχησα!! Δεν υπήρχε θέση ούτε για όρθιους :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου