Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ''ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ'' ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ


Σας ευχαριστούμε...
Με τη δική σας βοήθεια «γκρεμίσαμε τα τείχη όπου όλους μας είχαν κλείσει…»
Όλοι στην Υποτείνουσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε επιλέγοντας την ανεξάρτητη αυτή κίνηση πολιτών να εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Γνωρίζουμε καλά πως τα διλήμματα ήταν πολλά και διαφορετικά. Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που, για λόγους που κατανοούμε, δίστασαν να κάνουν τη πολιτική υπέρβαση. Άλλωστε σε αυτό δεν είμαστε κι εμείς αμέτοχοι και το γνωρίζουμε καλά. Ξέρουμε όμως ότι η σκέψη τους ήταν μαζί μας.
Πλέον η φωνή όλων σας θα εκφράζεται δυναμικά και αδέσμευτα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε συλλογικά σε όλα τα επίπεδα ώστε το νησί μας να βγει με τη βοήθεια όλων από τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Το μήνυμα της κάλπης όσον αφορά τη νεοσύστατη, τίμια και ειλικρινή κίνηση μας ήταν σαφέστατο και προς πάσα κατεύθυνση:
• συνεχίστε αυτό που αρχίσατε,
• αλλάξτε τη νοοτροπία όλων αυτών που έχουν πάει το νησί πίσω,
• πάρτε αποφάσεις με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού
• και τέλος ακουμπήστε κάθε απομακρυσμένη πλευρά του νησιού.
Η Υποτείνουσα από την επομένη κιόλας αρχίζει να εξαπλώνεται μέσα από μία ελπιδοφόρα δυναμική σε ολόκληρο το νησί φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει επάξια κάθε Σαμιώτη και κάθε Σαμιώτισσα, δίνοντας τόπο στη νιότη… του μυαλού και αδιαφορώντας για τις όποιου είδους διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που υπήρχαν, υπάρχουν ή θα υπάρξουν, πάντα όμως σε πολιτισμένο επίπεδο.
Λόγια μεγάλα προεκλογικά δεν είπαμε ούτε θα πούμε τώρα. Για ένα σας διαβεβαιώνουμε: κανείς δεν θα επαναπαυθεί, κανείς δε θα νιώσει ήρεμος όσο τα προβλήματά μας παραμένουν. Από την άλλη θα συμβάλουμε προς το καλύτερο για τη Σάμο μας με φρέσκες ιδέες, εποικοδομητικές προτάσεις και ενεργή δράση. Μοναδικός μας πλέον αντίπαλος η αποχή των πολιτών από τα προβλήματά μας. Η ενεργοποίηση κάθε πολίτη, κάθε υγιούς δύναμης κρίνεται πλέον αναγκαία και απαραίτητη. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους να συμμετέχετε, με όποιο τρόπο κρίνει ο καθένας φυσικά απαραίτητο.
Τέλος θα θέλαμε να προστατεύσουμε το πραγματικά ανεξάρτητο της όλης κίνησης διευκρινίζοντας ότι η Υποτείνουσα δεν υποστηρίχθηκε και πολύ περισσότερο δεν εκπροσωπήθηκε από κανένα κομματικό σχηματισμό σε αντίθεση με τα εσφαλμένα στοιχεία της ιστοσελίδας αποτελεσμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών τις επόμενες μέρες της διεξαγωγής των εκλογών (τα οποία διορθώθηκαν μετά από την έντονη αντίδρασή μας) .
Η Υποτείνουσα στο Β΄ γύρο των εκλογών στηρίζει μόνο την Υποτείνουσα, ενώ εξυπακούεται ότι ο καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να πράξει κατά συνείδηση.
Και ξανά ένα μεγάλο ευχαριστούμε σε όλους και όλες.

Δείτε περισσότερα:  http://ypotinousa.blogspot.com

Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου