Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ- CALIFORNIA DREAMING

Πρεμιέρα για τη Θεατρική Ομάδα Σάμου την Παρασκευή 26 Μαρτίου με μια σύγχρονη Ελληνική κωμωδία. Πρόκειται για το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» (California Dreaming) του Βασίλη Κατσικονούρη. 

Το έργο παρουσιάζει τις τραγελαφικές περιπέτειες δύο λαϊκών παιδιών που αποφασίζουν να μην πάνε στο στρατό και να καταφύγουν σ ένα κοινόβιο στην Καλιφόρνια. Ο Β. Κατσικονούρης, ένας απ τους πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς του σύγχρονου Ελληνικού θεάτρου παρακολουθεί έτσι τις επιδιώξεις, τους προβληματισμούς, τα αδιέξοδα αλλά και τα όνειρα της νέας γενιάς προσφέροντας στο θεατή αβίαστο προβληματισμό αλλά και πηγαίο γέλιο.


Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 του μηνός στις 9μμ στη Λέσχη Ερασιτεχνών. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και μετά τις διακοπές του Πάσχα.


To samosbook έχοντας παρακολουθήσει από κοντά πολλές από τις πρόβες της παράστασης, θα έχει πολύ σύντομα την ευκαιρία να σας παρουσιάσει το βίντεο τρέιλερ του California dreaming. 


Πληροφορίες:  Σ. Μάρκου , τηλ. 22730-22289, 6978154158, fax 28966                 
Γ. Μανδουραράκης,  6983680062


                                         e-mail: samostheater@gmail.com

για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και νέα μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδας της Θεατρικής ομάδας Σάμου στο facebook



Love to hear what you think!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου